Loading...

Новости:

За нас

NOA е единственото место за секој кои што сака да ужива во релаксација, пријатна атмосфера, голем избор на вкусна храна и чаша добро македонско вино!

Се наоѓа во едно од најубавите места во Охрид, каде можете да уживате во утринското езерско синило и убавината на одблесокот на топло зајдисонце.

Customer rating: 4.6

Пратете не на Facebook

NOA  LOUNGE BAR

Коста Абраш 38, Охрид

Контакт & Резервации:
+389 72 210 903

 

EN

MK

Фотографии и дизајн на Стефан Глушица. Забрането користење на материјалите без дозвола на споственикот.
За NOA Lounge Bar Охрид

©2018 NOA all rights reserved | Designed by Stefan Glushica